Gepida Kerékpár

Gepida Kerékpár

A Gepida kerékpár - Remek ár, kitűnő bicikli

2018. március 18. - blogmania

Honnan tudhatod, hogy a Gepida egy jó márka?

 

  • A Gepida kerékpárok nagy népszerűségnek örvendenek Magyarországon, sőt Európa több országában is. Olyan országokban, melyekben kimagasló a kerékpárosok jelenléte, melyekre jellemzőek a kerékpárversenyek, pl. Hollandia, Franciaország, Svédország.
  • A márka darabjai kimagaslóan kedvező ár-érték arányban érhetők el a bicikli szerelmesei számára. Ráadásul úgy, hogy a kedvező ár mellett nem kell kompromisszumot kötni a minőség tekintetében. 
  • A gyártók folyamatosan biztosítják az alkatrészpótlást, ennek köszönhetően ha netalán valami problémád adódna a biciklivel, nem kell attól tartanod, hogy túlságosan hosszasan kell majd várakoznod az alkatrészre, vagy hogy esetleg nem lesz már a biciklidhez való darab. Ez nagyban megkönnyíti a szervizelést és döntő szempont lehet bicikliválasztás előtt.
  • A Gepida kizárólag minőségi bicikliket dob piacra, így tekintheted ezt egyfajta befektetésnek is. Ahelyett, hogy kétévente kellene venned egy biciklit, elég ha idén beruházol egy Gepida kerékpárra és néhány évig garantáltan nem kell új biciklit keresned. (Persze csak ha nem szeretnél. ;) )
  • A Gepida alap kerékpárjai könnyen tuningolhatók, ha idővel profibb nyerget szeretnél például, semmi sem áll majd az utadba, hogy megvalósítsd a célt. Pláne teheted ezt a márka saját nyergével akár, a Gepida gyártója ugyanis nem csak kerékpárokat, a kerékpár alkatrészeket, felszereléseket, elemeket, kiegészítőket is forgalmaz.
  • Mivel a Gepida márka magyar, így a kerékpár megvásárlása és regisztrációja után örök garanciát kaphatsz a vázra. Ez azért elég jól hangzik, ugye?
  • Ha elhatároztad, hogy ilyen márkájú biciklit szeretnél, könnyen beszerezhetsz magadnak egyet bármelyik nagyobb kerékpár üzletben, de akár még bicikli webáruházban is. A márka népszerűségének köszönhetően ugyanis megannyi üzlet forgalmazza a kerékpárokat.
  • A gyártó valamennyi kerékpártípusban gyárt bicikliket, nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt. Megtalálhatók kínálatában különböző árkategóriájú BMX, országúti, városi, Cross, de akár még elektromos kerékpárok is. Nem csoda a nagy választék, hiszen a Gepida biciklijeire hatalmas az igény, mi mást tükröz ez, ha nem a Gepida kerékpárok népszerűséggel fűszerezett minőségét?

 

gepida kerékpár

 

Folytathatnám a márka melletti érvelést még sokáig, de a legegyszerűbb, ha ellátogatsz egy kerékpárüzletbe. 

Amint meglátod a Gepida bicikliket, sőt ha esetleg még ki is próbálsz egyet, rögtön magad is megbizonyosodsz majd érveim valósága felől. :) 

Hát hajrá, ha egy igazán jó biciklit szeretnél! ;) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gepida.blog.hu/api/trackback/id/tr9813750384
süti beállítások módosítása